Stamspolning

Det har nu gått hela 10 år sedan Brf Vilunda genomförde stambyte och det är därför dags att utföra en stamspolning av samtliga avlopp i föreningen. Stamspolningen är beställd och kommer att genomföras av företaget NHS.
I samband med arbetet kommer NHS att behöva tillgång till era lägenheter under en kort period för att genomföra spolning från köksavloppet samt från handfat och golvbrunn i badrummet.

Arbetet påbörjas i mitten av februari och kommer att ske på dagtid. Om du själv inte kan vara hemma när arbetet är planerat att genomföras är det mycket viktigt att du lämnar en lägenhetsnyckel i tuben som finns uppsatt på din entrédörr. Avisering kommer att ske ca. en vecka innan besöket och viktig information kan även komma att visas på informationstavlan i din entré, vi uppmanar därför att alltid titta till informationen på denna tavla när ni passerar.