Välkomstmöte

Valberedningen i samarbete med styrelsen för Brf Vilunda bjuder in dig som  nyligen flyttat in i föreningen till ett välkomstmöte med tillhörande fika den 1 september kl. 19:00.

Du får då nyttig information om förening samt vilka möjligheter och skyldigheter du har när du bor i Brf Vilunda. På mötet kommer även representanter från föreningens styrelse att medverka vilket ger ett bra tillfälle att ställa frågor som möjligtvis uppkommit. Efter mötet går vi en rundvandring i området och visar bland annat grillplats, grovtvättstuga, tvätt och smörjhall för bilar samt bastu och övernattningsrum som du som boende i föreningen har möjlighet att hyra.

Alla som flyttat till sin nya bostad det senaste året är välkomna.

Dag: Söndag den 1 september 2019

Tid: 18:45 (registrering & fika från 18:00)

Plats: Föreningslokalen Herrgårdsvägen 28, Upplands Väsby