Fortsatt avtal med Com Hem

Styrelsen har under det gångna året genomfört förhandlingar gällande föreningens avtal för TV och Internet. Styrelsen har efter denna genomgång beslutat att förlänga gruppavtalet vi redan har med Com Hem i 3 år och har i och med detta även fått ner kostnaden för TV och Internet. Detta innebär att du som boende i föreningen utan någon extra kostnad kan ta del av Com Hems standardutbud på TV och även har möjlighet att teckna ett internetabonnemang från Com Hem med 100% rabatt med hastighet upp till 100 Mbit. Om du önskar högre hastighet betalar du endast för mellanskillnaden från det ordinarie priset som Com Hem har på 100 Mbit internet.

Kom ihåg att alla internetabonnemang är personliga och måste därför avslutas vid en flytt, även om du inte betalar något för abonnemanget. Gällande utbud och priser hittar du på: www.comhem.se