Välkomstmöte

Valberedningen i samarbete med styrelsen för Brf Vilunda bjuder in dig som  nyligen flyttat in i föreningen till ett välkomstmöte med tillhörande fika den 1 september kl. 19:00.

Du får då nyttig information om förening samt vilka möjligheter och skyldigheter du har när du bor i Brf Vilunda. På mötet kommer även representanter från föreningens styrelse att medverka vilket ger ett bra tillfälle att ställa frågor som möjligtvis uppkommit. Efter mötet går vi en rundvandring i området och visar bland annat grillplats, grovtvättstuga, tvätt och smörjhall för bilar samt bastu och övernattningsrum som du som boende i föreningen har möjlighet att hyra.

Alla som flyttat till sin nya bostad det senaste året är välkomna.

Dag: Söndag den 1 september 2019

Tid: 18:45 (registrering & fika från 18:00)

Plats: Föreningslokalen Herrgårdsvägen 28, Upplands Väsby

Parkeringsplatser

Under perioden 14 – 30 augusti kommer förbättringsåtgärder att
utföras på många parkeringsplatser i föreningen. Om du hyr någon
av följande platser måste därför ditt fordon flyttas från platsen:

  • Intill Herrgårdsvägen 10-18: Platser 9105 – 9135
  • Intill Herrgårdsvägen 26: Platser 9136 – 9151
  • Intill Herrgårdsvägen 93-103: Platser 9180 – 9193

Under denna period har du som hyr berörda parkeringsplatser tillstånd via Upplands Väsby kommun att ställa ditt fordon på valfri plats längs med Herrgårdsvägen förutsatt att övriga parkeringsbestämmelser följs:

  • Du får inte parkera så att du hindrar andra fordon från att komma iväg
  • Du får inte parkera framför infarten till en fastighet, eller så att in- och utfarter försvåras
  • Du får inte parkera på eller närmare än 10 meter från ett övergångsställe eller vägkorsning

Sommarblommor i krukor

Utanför varje port i föreningen finns sommarblommor planterade i krukor. För att få dem att blomma hela sommaren önskar vi hjälp från dig. Om du märker att jorden är torr och blommorna behöver vatten får du gärna hälla på en kanna vatten i krukan utanför just din port.

Att hyra in hjälp för vattning av blommorna kostar föreningen väldigt mycket pengar. Om vi alla hjälps åt med denna enkla uppgift kan dessa pengarna kan användas på mycket annat för att öka trivseln i vårt område.

Tack för att du vill hjälpa till att ha det fint och för att vi med din hjälp kan hålla kostnader och därmed våra månadsavgifter nere.