Appar i föreningen

Använder du Smartphone eller surfplatta? Styrelsen vill varmt rekommendera dig att ladda ner två appar för att förenkla din vardag som boende i Brf Vilunda. Den ena appen, Renew CTRL, är till för att förenkla för dig och ditt hushåll när du behöver göra felanmälningar, men används även när styrelsen eller föreningens förvaltare snabbt behöver nå ut med information till dig. Var därför noga med att du även tillåter push-notiser när du installerar denna app för att inte missa viktig information.

Den andra appen, Aptus Home, hjälper dig att boka tvättstuga eller lokaler i föreningen då du kan utföra detta när som helst, var som helst, bara du har en internetuppkoppling. Båda apparna är helt gratis att använda* och finns till både iPhone och Android-telefoner.

Renew CTRL

Föreningens förvaltares app där du registrerar dig och väljer att du tillhör föreningen ”Brf Vilunda”. Därefter kan du enkelt göra felanmälningar och följa utvecklingen på ditt ärende ända tills att det är slutfört. Du kan även beställa ”Handyman-tjänster” och snabbt få viktig information via Push-notiser som berör dig och din förening. Ibland dyker det även upp exklusiva erbjudanden för dig som använder appen.

Aptus Home

App för bokning av tvättstugor och föreningens bokningsbara lokaler*. Du loggar in med de uppgifter du fått hemskickat till dig. Om du saknar dessa inloggningsuppgifter gör du en felanmälan hos Renew Service (kan med fördel göras via appen Renew CTRL eller via tel. 08-34 38 00) och kommer sedan att få inloggningsuppgifter hemlevererat inom några dagar. Förutom att göra bokningar kan du även på egen hand ändra telefonnummer som du önskar att porttelefonen ska ringa till när du får besök.

Observera att bokning av bastu, föreningslokal och övernattningsrum innebär en kostnad som kommer på nästa avgiftsavi från föreningen. Bokning av tvättstuga ingår i din månadsavgift.